středa 27. června 2007

Uvítání

Tak jsem se rozhodl konečně rozjet blog, abych měl všechny své povídky zveřejněné a pěkně pohromadě. Doufám, že čtěnářkám a čtenářům mých povídek bude stát za občasnou návštěvu, budou se tu totiž objevovat i věci, které na fanu publikovat nebudu...
Obsahem tohoto blogu budou mé povídky a sem tam nějaký článek nebo úvaha, většina z nich s tématikou D/s a erotickým rozměrem. Tento blog je proto určen spíše dospělým čtenářům, nicméně NIKDY nebude obsahovat graficky sexuálně explicitní obsah ani pornografii.
Už kvůli dodržení smluvních podmínek bude grafických doplňků na blogu naprosté minimum a většina budou jen dekorace nesouvisející s jeho obsahem.
Všechny příspěvky na blogu, není-li doslovně uvedeno jinak, jsou POUHÁ FIKCE, a postavy v nich nemají žádnou souvislost s reálnými ať už živými či zesnulými osobami. Použití postav jiných autorů je prováděno se zcela nekomerčním záměrem, bez jakéhokoliv finančního zisku autora fanfiction nebo případné třetí strany. Na vlastní povídky i jejich prvky se vztahuje autorský zákon, jejich další kopírování a šíření zejména za účelem zisku není dovoleno.
Na závěr jedno přátelské doporučení: Pokud jste konzervativní, případně ortodoxní věřící, ještě vám nebylo patnáct let a nemáte-li rádi literaturu s erotickým rozměrem, neztrácejte čas čtením zde zveřejněných povídek. Zbytečně by vás pobouřily a znechutily, a ani já ani vy přece nemáme zapotřebí si vzájemně kazit den.

Žádné komentáře: